Audit SEO

De ce este important să efectuezi un audit SEO?

Ce este în primul rând un audit SEO?

Un raport SEO automat este generat de un software care execută o verificare automată a celor mai frecvente erori SEO. Acest tip de raport vă poate oferi o idee despre cât de bine este proiectul dvs. tehnic echipat pentru a concura împotriva concurenților TOP din SERP.

Regulile și standardele SEO pentru Google, Yahoo, Bing, se schimbă regulat. De fapt, Google are în vedere peste 200 de factori atunci când plasează un site web într-o anumită poziție. În general, multe dintre vechile strategii SEO sunt destul de dispărute, de aceea schimbările trebuie să fie puse în aplicare în mod regulat.

Un audit complet SEO pentru site-uri este o necesitate dacă doriți să îmbunătățiți clasamentul site-urilor web.

Cât durează pentru a efectua un audit?

Timpul necesar pentru un audit depinde de următorii factori:

  • Principalele obiective ale raportului SEO
  • Tipul de audit SEO
  • Dimensiunea site-ului

Pentru site-urile web mai mici, 2-3 zile lucrătoare sunt suficiente pentru a evalua toți parametrii. Între timp, un site web mai mare, precum un e-shop, poate dura până la 2-3 săptămâni pentru analiză.

Un alt factor important este profunzimea raportului SEO al unui site web.

Cat costa?

Elementul principal, care influențează costul unui audit este tipul site-ului dvs. web. Analiza site-urilor comerciale și informaționale au prețuri diferite. De asemenea, prețul depinde de cantitatea de sarcini pe care un client dorește să le utilizeze.

Practic, plătiți o companie SEO pentru un raport de date aprofundat al site-ului dvs. web. Astfel, veți vedea datele sale despre trafic, ce strategii pot fi implementate pentru a le crește și recomandări pentru îmbunătățiri SEO bazate pe cele mai recente standarde din industrie.

Tipuri de audituri de site-uri web

Pentru diferite tipuri de audit, trebuie îndeplinite diferite sarcini.

Acestea sunt următoarele:

Auditul SEO pe pagina
Principalul obiectiv al acestui tip de audit este de a evalua factorii de pe pagina unui site web și influența acestuia asupra rangurilor SEO. Pe pagina include atât factori tehnici cât și conținut, inclusiv auditul etichetelor HTML pentru cele mai cunoscute practici.

Auditul poate include, de asemenea, raport pentru clasamente specifice de cuvinte cheie.

Cuvintele cheie sunt, de asemenea, importante în timpul analizei. Cuvintele cheie ajută atât motoarele de căutare, cât și utilizatorii să găsească conținut relevant, deci este foarte important să dezvolte o strategie pentru creșterea relevanței site-ului. Chiar dacă analiza cuvintelor cheie consumă foarte mult timp, sarcina poate dezvălui date foarte importante despre site-ul web.

Auditul tehnic SEO
Auditul tehnic SEO este o analiză a vitezei de încărcare a unui site web, compatibilitatea cu dispozitivele mobile și verificarea eventualelor erori legate de tehnicile care ar putea împiedica un site web să obțină trafic organic, inclusiv SEO în pagină și defecte structurale.

Auditul backlinks
Backlinks – sunt link-uri de la alte site-uri către site-ul dvs. web. Backlinkurile de calitate fac ca site-ul dvs. web să pară o sursă relevantă de conținut. Așa cum a fost menționat anterior, link-urile sunt un factor foarte important al clasării site-urilor. Evaluarea lor permite să se asigure că sunt de înaltă calitate și ajută la evitarea obținerii unei penalități de la un motor de căutare.

Copyright © 2016-2022 ROcreativ - All rights reserved. Created with ❤️ in Bucharest

Cookies Policy | Privacy Policy

or

Log in with your credentials

Forgot your details?